black belt izazov

Organizirali smo jedinstveni Instagram glazbeno-edukativni izazov s tridesetak natjecatelja u borbi za vrlo vrijedne nagrade - električne gitare!

PRVI SLUŽBENI SPOT EL MUSICANTE ŠKOLE GITARE - BOŽIĆNA HIMNA

Božićna himna u ovom videu pokazuje sve ono što naša škola nastoji biti: novo iskustvo, prijateljstvo, zajedništvo, druženje, originalnost, posvećenost radu s djecom i mladima, učenje i rast!

 

Himna je doživjela veliki medijski interes i postala glavna vijest na nekoliko portala, radia i tv emisja. A kako nam je bilo na HRT-u gdje smo svirali uživo i imali video premijeru, pogledajte u drugom videu!

uključivanje naših članova u školske glazbeno-scenske projekte, župne zborove

Osobito smo ponosni na sudjelovanje naših članova u školskim i župnim događanjima jer upravo je to jedan od ciljeva škole. U svojim kvartovima glazbom i pozitivnim primjerom činiti razliku.

Snimanje i izdavanje DVD-a - Unplugged sessions

Projektom profesionalnog tonskog i video snimanja obilježili smo tri godine škole. U tom velikom pothvatu sudjelovalo je devet najistaknutijih učenika s različitih naših lokacija u gradu. 

bliska suradnja s Hrvatskom knjižnicom za slijepe i KGZ-Odjelom za djecu i mladež

Da glazba i knjige idu zajedno to svatko zna zbog čega su naši polaznici česti glazbeni gosti u brojnim knjižnicama u gradu. A još smo naše sviranje proširili i na one kojima je zvuk jako bitan-korisnike Hrvatske knjižnice za slijepe!

sudjelovanje na humanitarnim koncertima

Kada glazbom možemo pomoći uvijek se rado odazovemo! Jer ne sviramo samo za sebe, nego i drugima i za druge.

stručne radionice

Učenje gitare i postajanje glazbenikom znači upoznati bogatstvo glazbe. Mi to radimo na najzanimljiviji način-naši prijatelji, profesionalni glazbenici dijele svoja znanja s našim polaznicima.

Ljetna škola gitare

Naša Ljetna škola gitare na Seoskom gospodarstvu Kezele je program koji na vrlo raznolik način povećava znanja i vještine naših polaznika i stvara nova prijateljstva. čak su i televizijske kuće pokazale interes pa nas snimale :)